torstai 23. heinäkuuta 2009

Rockaholic Dry shampoo


Tigi Rockaholic sarjan Dirty secret kuivashampoon tilasin Lookfantsusta. Tilasin tämän oikeastaan aluksi eBaystä mutta se seikkaili ja sitten tilasin LF:stä, joka myös seikkaili 3 viikkoa mutta VIIMEIN tämä on minun!


Tilanne; joku on hieronut voita päähäni.
Suihkutan kuivashampoota kauttaaltaan päälaelle, en oikein hahmota määrää kun "eka kerta" joten tähän rasvalettiin voi laittaa ihan reippaasti. Ei nyt ihan puolta pulloa.


Helou grandmam...harmaannuin yössä ;P hiukset ovat hetkisen harmaat...Harjasin hiukset läpi ja omg kuka sen rasvan hävitti? Kiitos Tigi, I love you...kuivashampoo ei siis näy tummissa hiuksissa yhtään!

Eli ei siis mikään turha keksintö. Ainakin mulla jää ihan vakkarikäyttöön. En tiedä miltä näyttäisi jos suihkuttaisi ponnarilla/kiinni pinneillä oleviin hiuksiin, olisiko tulos vielä parempi.
Voisin kokeilla myös niin että käännän pään alaspäin ja suihkutan sitten tyveen, antaa varmasti enemmän kohotusta tyvelle.

Tässähän on ideana se että tällä voit pelastaa hiuksesi kiireaamuina jos pesuun ei ole aikaa. Tai jos haluat säästää hiuksiasi ( kuten minä ) ja et halua turhaan kuluttaa hiusta/väriä/aikaa.
Tuote tuo kivaa tuoksua hiuksiin, tuuhentaa juuresta ja tosiaan vie pois rasvaisuutta.

Dirty secretin koko on 300ml ja mitäs tämä maksoi, alle 20e? Mutta jos mainitsen tuotteet parhaat puolet:

- Toimii oikeasti vieden rasvaisuutta pois
- Antaa kivan tuoksun
- Kohottaa tyvestä

Joko olette kokeilleet Rokkiholisteja?

13 kommenttia

 1. Mulla on ollut käytössä joku halpis-kuivashampoo. En oikein suostu maksamaan yli kymppiä tosta, kun luulen että kaikissa on kuitenkin samat ainesosat. Ikävä kyllä, tuote loppui suht pian. Samaa olen kuullut muistakin suihkutettavista kuivashampoista. Nykyään heitän päähäni ihan ronskisti talkkia, toimii samalla tavalla mutta on hajuton ja kestää iät ja ajat (ja hintaakin tais olla luokkaa 2e). Annostelu on tosin hieman vaikeampaa mutta harjoitus tekee mestarin ;)
  Niin, tukka on kyllä blondi, joten ei tarvitse olla turhan tarkka jääkö talkkia päähän vai ei ;D

  VastaaPoista
 2. Jep kokeiltu on ristiriitaisin tuntein. Mahtava tuote, mutta kahden käyttökerran jälkeen pullo oli tyhjä. Lähetin lookfantasticiin sähköpostia ja uudenhan ne lähettävät mutta sitä saa taas odotella kolme viikkoa. Kysyin suomen postista että kuinka kauan suomesta kestää lähettää aerosoleja englantiin ja heillä arvio oli max 10 päivää. En ymmärrä miten toisin päin kestääkin 3 viikkoa.

  Olen lukenut myös muualta, että muilla on kyseinen pullo vuotanut... Mulla on myös rockaholicin detangler and defrizzer ja mun mieletä se haisee pahalta.

  VastaaPoista
 3. Tuotakin pitää kokeilla. Olen ollut tos tyytyväinen Biotzellin vastaavaan, myös tummille hiuksille.

  VastaaPoista
 4. valeria: Kiitos vinkistä, toivottavasti Tigi on riittoisa, tulen kyllä kertomaan kun tämä loppuu.

  Anonyymi: Jos tuo mun pullo tyhjenee todella äkkiä niin siinä tapauksessa en osta uutta.
  Mutta jos kestää kohtuullisen ajan, Tigi sai minut riippuvaiseksi tästä(kin).

  Minusta tuo D&D tuoksuu tosi ihanalta, niin ne mielipiteet eroaa :D

  milipili: OK, pidetään Biotzell mielessä vaikka Tigi on kyllä lempisarjani :)

  VastaaPoista
 5. Tilasin Rokkia FeelUniquelta. Käytin kerran ja kun piti toisen kerran käyttää, niin tyhjä oli. Laitoin palautetta ja sain uuden tilalle. Ei siinäkään pullossa enää tunnu paljoa olevan, vaikka en ole käyttänyt kuin kaksi kertaa. Ihan kuin niistä katoaisi ponnekaasut johonkin. En osta enää. Uudessa Me naiset -lehdessä oli testattu kuivasampoita ja paras oli Toni & Guy (Kicksistä ilmeisesti saa), hinnaltaan jotain 14 euron pintaan.

  VastaaPoista
 6. Eikös tuossa Rockaholicissa ollut erä viallisia pulloja liikkeellä, mistä johtuen osa on saanut pullon joka tyhjenee parissa käyttökerrassa. Ilmeisesti pullo jää käytön jälkeen "suhisemaan" ja pullo tyhjentyy itsekseen pikkuhiljaa, kuulemma reippaampi painallus lopuksi estää tuon. Kannattaa toki valittaa jos on saanut viallisen putelin, että saa uuden tilalle. :)

  Itse en ole Rockaholicin kuivashampoota kokeillut, käytössä on sen sijaan ihan Swiss'O'Parin alle kymmenen euron vastaava tuote joka toimii kuitenkin loistavasti ja josta tykkään kovasti. Vie todellakin rasvaisuuden pois hiuksista ja kohottaa tyvestä, päänahasta ja hiuksista tulee selvästi raikkaamman tuntuiset ja puhtaan näköiset ja pesua voi lykätä. Kuivashampoosta tuli kyllä heti ekan kokeilun perusteella vakkarituote.

  VastaaPoista
 7. Tuo on varmasti otsatukkaisen pelastus, pitäs itsekkin tilata.

  Luin jostain toisesta blogista, et markkinoille on tullut jo valmiiksi puolityhjiä pulloja (vai ovatko ne sitten tosiaan tyhjentyneet tehtaalta lähtemisen jälkeen), joten siitä johtuu tuo nopeasti kuluminen ainakin osassa tapauksista.

  VastaaPoista
 8. Kaveri osti tuon oli niiiiin äärimmäisen pettynyt siihen miten nopeasti purkki kului loppuun :(

  VastaaPoista
 9. Beautybayssa 8 puntaa plus muutaman punnan postikulut. Noin niinkun vinkkinä, jos tuntuu nopeasti kuluvan :P

  VastaaPoista
 10. En ole vielä kokeillut, mutta viimeistään tämän postauksen jälkeen haluan kokeilla. :D Kuulostaa loistavalta!

  VastaaPoista
 11. Heräsi munkin mielenkiinto...! Tosin taidan aloittaa kuivashampootestailut jollain halvemmalla, pitää ehkä ostaa Biotzellia.

  VastaaPoista
 12. Kuulin, että Tigiltä oli tullut myyntiin viallinen erä, joista ponnekaasu häviää/tulee ulos ilman ainetta. Uudemmat erät korjattu. Loistava tuote!

  VastaaPoista
 13. Monet ovatkin kertoneet tuota. Itse olen tätä tuotetta edelleen käyttänyt viikoittain ja hyvin riittää.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥