keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Orange + green makeup

Tässä on eräästä vinkistä oranssia ja vihreää Laughing ei tuo Natural flaren oranssi olekaan niin oranssi vai olisiko toisella pohjustajalla saanut enemmän tulosta? Korostaako silmiä yhtään?Kasvoilla MAC Daft pink poskipuna ja huulilla MAC kiilto Fast friends.

Meikin pohjustajana MAC Bare study, Ben Nye Ice korostaa sisänurkassa ja kulmaluulla, luomella Natural flaren oranssi ja ulkonurkassa + banaanissa MAc Humid + tummaa ruskeaa NF:sta.

11 kommenttia

 1. Kiva meikki, mukavan hillitty, vaikka tuo oranssi ei olekaan niin kirkas. :)

  Voisitko muuten näiden meikkikuvien yhteyteen laittaa kuvan huulistakin? Jään aina uteliaaksi, että miltä se milloinkin käytetty huulikiilto/huulipuna mahtaa näyttää huulilla, kun kuvaat vain pelkän pakkauksen. :D

  VastaaPoista
 2. Sagu: Mutta kun niissä huulikuvissa näkyy viikset :D heheh, jos omaa vähäisetkin haivenet. No en nyt ihan mies ole mutta voisin mä kuvan laittaa vaikka kohta :)

  VastaaPoista
 3. Ei näytä yhtään oranssilta mun näytöllä, mutta kaunis, neutraali meikki!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Inkivääri, eli siis huomenna rohkeampaa oranssia ;)

  VastaaPoista
 5. Hih, olipas sattuma! Mäkin olin laittanut tänään oranssia ja vihreää silmiin (+ keltaista)! :D Todella harvinainen sävy-yhdistelmä mulla. Laittelen kuvia blogiin omasta versiostani vielä tänään.

  VastaaPoista
 6. ...ja unohtui tietysti se sun meikin kommentti edellisestä viestistä... :p Piti sanomani, että tuo oranssi saa sun silmät näyttämään tosi kirkkailta ja kauniilta, käytä ihmeessä useamminkin tuota sävyä!

  VastaaPoista
 7. BB: Kiitos BB, katsoinkin jo sinun kuvat ja uskomattoman ihana meikki :)

  VastaaPoista
 8. I love all the makeup you do. It's really lovely and brings out your eye color. Is it possible to have a translate button? I really would love to read your blog.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Lucy: Does is work now?

  milipili: Thanks :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥