perjantai 17. heinäkuuta 2009

Nubar MoodiesNubar Moodies Purple sparkle to Soft pink

Tämä toimi! Ihan selvästi :)

Kynnellä ihana shimmerinen vaaleanpunainen, kärjistä menee punaisemmaksi. Mutta kyllä nyt minun Moodies testailut jäi tähän, älkää mainostako väriä vaihtaviksi jos ne ei sitä kunnolla tee!

5 kommenttia

 1. Heh, minulla on oma "moodies" myös:

  Kellastuneet kynnet+sininen läpikuultava lakka= vihreät kynnenkärjet. Ou jees :D

  VastaaPoista
 2. Joo kyllähän noissä Moodies lakoissa osassa on aika mitätön värin vaihtuvuus...
  Mä ostin joskus 2000-luvun alussa ekat väriä vaihtavat lakkani, merkki taisi olla EzFlow, ja huomasin sillon että syksyllä/talvella niiden värit toimivat paljon paremmin, kuin kesäkuumalla! Kokeile sitten viileiden ilmojen saavuttua uudelleen =)

  VastaaPoista
 3. Nea: Hehheh, hyvältä kuulostaa ;P

  Nihnaana: Olisi hyvä kokeilla mutta laitoin jo kaikki Moodies lakkani eteenpäin. Ehkä uudet omistajat ovat tyytyväisempiä :)

  VastaaPoista
 4. Moi,

  mun väriä vaihtava lakka ei oikein hyvin toimi kesällä, kun on "kesäisen" lämmintä, voisiko olla siitä kyse? Talvella kyllä pelittää, kun on viileämmät kelit!

  VastaaPoista
 5. Manna moi :)

  Toisaalta testasin ne aiemmat myös kesällä ja se ruskea toimi hyvin. Kynnen osalta lämpimässä ja kärjistä viileältä osalta väri vaihtui selvästi.
  MUTTA voi olla että toimivat paremmin talvella. Jos joku jaksaa niin ottakaa kuvia ja laittakaa ne mulle niin en menetä uskoani ihan kokonaan ;P

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥