sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

My new NYX stuff

CherryCulturesta tilasin uusia meikkejä. Tosi nopea toimitus kun perjantaina tilasin ja seuraavan viikon perjantaina perillä! Jotain 30e nämä taisi posteineen olla.

NYX Smokey eyes paletti, kiitos vinkistä että näitä oli tullut Cherryyn myyntiin. Tämän paletin takia tein tilauksen.


Poskipuna Peach, aika samis Naturalin kanssa, ei mielestäni yhtään persikka.


Mosaic powder Latte jota aion käyttää varjostuksissa.


Single luomivärit Lime green ja Ocean frost.LA Girl Rockstar kynsilakka Supernova. Vähänkö on hieno...

Himottaako NYXit? Minusta nämä on edullisia ja hyviä. Luomiväreissä on heikkoja, en tykkää glitterisistä, nuo frostit ja metalliset on ihan hyviä.
Poskipunat ovat halpoja ja todella hyviä! Smokey palettia en ole testannut, tuota lakkaa testailin äsken. On erikoinen mutta ehkä tosi hankala poistaa.

Juu ja vielä lisään että testasin tänään MAC Daft pink poskipunan. Väri on ihan nappiin, hohtaa todella paljon mutta kimalteita en nähnyt. Vähän turhan hohtava poskipunaksi, vaatii todella hyvän ihon. Mutta antaa punaa poskille ja on kaunis poskilla, hohtavuus oli vain jotenkin yllätys...

7 kommenttia

 1. Tilasin juuri viisi kymmenen värin NYX-palettia sekä yhden viiden värin :D Aika ihania sävyjä! Laittelen toki swatchit, kunhan saapuvat.

  VastaaPoista
 2. Juu laita vaan, odottelen innolla! Minua himottais tilata noita vielä lisää. On ne käteviä matkalle mukaan kun on paljon sävyjä :)

  VastaaPoista
 3. NYXit kiinnostaa kovasti ja tykkään etenkin luomiväreistä. Innolla siis odottelen Nean swatcheja paleteista! :) Tällä hetkellä mulla on vain trioja ja yksi solo.

  VastaaPoista
 4. Tilasin nämä "kymmeniköt" :D
  -Beautiful green eyes
  -Secret World
  -Supermodel
  -Strike a Pose
  -Versus
  ja viisikoista I dream of St. Lucia

  Ja tahdon jo lisää... Paree kyllä odottaa noita ensin ;D Siis ihan älyttömän HALPOJA ovat!

  VastaaPoista
 5. En ole NYXiä koskaan miettynyt, tuo poskipuna ja paletti näyttävät upeilta.

  Odottaa meikki-sekä lakkakuvaa, ihana glitterlakka!!

  VastaaPoista
 6. Nea: Oi, tuon vihreitten silmien paletin swatchia odottelen eniten! Joo ovat tosi halpoja, se kai se houkuttelee keräilemään...

  milipili: Kuvia tulossa, lakkaa mulla on varpaankynsissä nyt. En taida uskaltaa laittaa sormiin, on ehkä kiva poistaa. 6 kerrosta tällä hetkellä, ei muuten peitä ;P

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥