tiistai 23. kesäkuuta 2009

Uusien lyhyiden kynsien nudelakkaus


Kun kynteni ovat lyhyet, en halua korostaa niitä räikeillä lakoilla. Nyt kun minulla on vielä alkushokki kynsien lyhentymisen vuoksi, lakkaan nudeilla.

Näitten kuvien ottamisen jälkeen etusormen kynsi repeytyi irti tietenkin. Kamala kynsikatastrofi menossa mutta kyllä nämä tästä kasvaa...
Reilusti vaan öljyilyä, käsivoidetta ja puuvillahanskoissa muhittelua.^^ ihana rakennekynsimäinen ( sheer ) lopputulos. Lakkoina minulla on koko kynnellä China glazen Opal ja kärjissä OPI Happy anniversary! Huomisesta lähtien tulee niitä luvattuja BB lakkojen kuvia ;)Kannattaa muuten jättää nakit väliin kun kannat painavaa sohvapöytää oviaukosta ;P
Onneksi kynsi ei revennyt mutta kivan mustuneet rystyset ja vähän turvonnut, liekkö kuvista näkee...

8 kommenttia

 1. Ei nuo kynnet kyllä kovin lyhyiltä näytä :D Ihana Happy anniversary, pitää pistää muistiin.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista kynsille ja sormelle!
  Minulla on aina suunnnilleen tuon pituiset kynnet, ja minulle ne ovat pitkät; lyhyet ovat minun asteikollani sellaiset että kynsi ei näy kun katsoo kämmenpuolelta : )
  Välillä lyhennän kynsiä harrastusteni vuoksi , sekä luulen, että kesälomareissu lämpimään haurastuttaa kynsiä kun joka päivä tulee uitua ja paljon, eli lyhennys jo valmiiksi. Sitäpaitsi lyhythän on nyt IN!
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 3. Aqua: No oli ne lyhyet entisiin nähden :D olen tottunut niin pitkiin, toisaalta se on vähän paha tapa ;)

  muumi_otus: :D on ne vähän...

  Mia: Kiitos, taidan siis olla ihan OUT ;) aurinkoista kesää :)

  VastaaPoista
 4. auts, kipeän näköinen sormi! Pikaista kynnenkasvatusta! Ja tuosta pituudesta, aloitin juuri työt mäkkärissä, jossa kynsien tulee olla aivan nysät, joten omasi näyttävät huikean pitkiltä omiini verrattuna! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: On tämä onneksi nyt jo ihan parantunut :)

  VastaaPoista
 6. Upea lakkaus :) Jostain syystä tykkään ihan mielettömästi.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥