lauantai 27. kesäkuuta 2009

Myriad tutorial


Käytetyt tuotteet. BeYu Soft liner 512 on kyllä ihan paras nudehuulille. MAC Heatherette kokoelman Fleshpot on satin koostumuksella, paksu vähän kuiva puna. Dazzleglass sävyssä Sugarrimmed käy hyvin nudehuulten kiillottamiseen :D olen suuri nudehuulten fani, ollut jo yli 10 vuotta.

Mutta meikkaamaan:


Gosh Love that dolphin! pohjustuksena koko luomella ja rajaukset Arcancilin kasarisinisellä Marine sävyllä. Rajattu siis ylä-ja alaluomi. Voit laittaa paksusti, ei tarvitse vielä olla kovin tarkkaa.


Aplikaattorilla tuputtaen yläkulman sävyä puoleen väliin luomea.Lopulle luomelle yläkulmasta toista sinistä.
Sinistä tuputtamalla ulkonurkkaa vahvistamaan..


Sitten rajaukseen.
Aplikaattorin terävällä päällä kasarisinistä paletista rajauksen päälle + alaluomelle.


Häivyttelyyn turkoosia tuputtamalla, sävy saa jäädä kauniisti näkymään melkein kulmiin asti.


Häivytyssiveltimellä siniseen shiftaavaa valkeaa kulmaluulle.


Ripsiväri ( Max Factor False lash effect ) ja vanupuikolla valkeaa sävyä silmän sisänurkkaan.Minusta tämä meikki natsaa kivasti vihreisiin silmiin.Myriad on erittäin kaunis paletti yleisilmeeltään mutta sävyt ovat valitettavasti todella rakeisia. Valkea toimii loistavasti, samoin kasarisininen mutta tykkään eniten muista sävyistä.
Myriad on ollut minulle ikuinen haaste saada värit näkyviin. Onneksi onnistuin nyt tällä Goshin puikolla :)

9 kommenttia

 1. oon jo pitkään miettinyt että millaisen meikin teen heinäkuun juhliin.. Ratkaisit juuri mun oneglman! ♥ Värejä varmaan muokkailen asuun mätsääväksi mutta ah, kiitos tästä!

  VastaaPoista
 2. Nätisti sopii Myriad sulle! :) Eihän tuo Myriad kyllä Diorin parhaimmistoa ole laadultaan, mutta saa tuonkin toimimaan ihan mukavasti.

  VastaaPoista
 3. BB: Sinun ihanien tutorialien takia sain idean testata tätä :)

  VastaaPoista
 4. Hieno meikki!

  Myriad on kyllä ihana kun sen saa toimimaan:) Tosin itse joudun aina laittamaan jotain lämmintä sävyä sekaan kun se on yksinään liian kylmä.

  VastaaPoista
 5. Oi, täytyykin kokeilla Myriadia tuon Goshin kynän kanssa! Todella kaunis meikki :)

  VastaaPoista
 6. Kaunein näkemäni Myriad-meikki! Onkohan munkin muka ihan pakko ostaa uusi Goshin puikko... Moss ei mulle sopinut mutta sävyvalikoimaahan piisaa.

  VastaaPoista
 7. Inkivääri: Meidän Sokoksella Mossit oli alessa, sinisiä ei enää ollut, valikoimassa vain: beige, kullertava, violetti ja joku muu vaalea :( kaikki hyvät sävyt oli loppuneet/lopetettu?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥