sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Gold + brown


Sain napattua vain pari hyvää kuvaa kun tuo perhanan aurinko halusi olla pilvessä.Ylempi meikki tehty Diorin Earth reflections paletilla, pohjustuksena Gosh Love that moss. Goshin kynä taittaa kultaan niin se kävikin oikein hyvin kultaisen meikin alle vaikka on pääsävyltään oliivinvihreä.

Alempi meikki Tropical light paletilla ja tässäkin Goshin kynä pohjustuksena. Älyttömän hyvin tuo vihreän esille! Lisänä jotain BeYu vihreää pehmeää eyeliner kynää.Ylemmät kuvat auringonpaisteessa, alin ei suorassa valossa.Inkivääri, ihan tarpeeksi näyttävä meikki päiväksi :)

5 kommenttia

 1. Osaisitkohan neuvoa mua yhdessä asiassa? :) ajattelin tilata cesarsshopista muutamia kynsijuttuja, mutta mun verkkopankkitunnukset ei toimi jostain syystä :( (enkä saa uusia tunnuksia ennen torstaita) eikä siellä kai voi maksaa silleen, että tilaisi laskun? Niin ajattelin käydä siellä noutopisteessä Liisankadulla, mutta osaatko yhtään sanoa minkälainen valikoima siellä on? Löytyykö samat tuotteet kuin nettikaupasta ja onko samat hinnat jne.? Ja voiks siellä käydä shoppailemassa vaikka ei olisikaan mitään alankoulutusta tms? Että ihan tavallinenkin vois käydä ostelemassa kaikkia kivoja juttuja? :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä voit anonyymi sinne mennä ostoksille, samat hinnat ja valikoima :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja meikkejä :) Täytyy ottaa taas sulta mallia! Ja toi Goshin kynä pitää laittaa ostoslistalle!

  VastaaPoista
 4. No onpas tosiaan kunnon vihreä tuo Tropical Light -meikki! Upea! Mä en ole tainnutkaan tuon TL:n alla käyttää vihreää pohjustusta, pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Blushing :)
  Inkivääri, kiitos ihanasta kynästä. Pakko hamstrata Goshia, nuo on kyllä todella hyviä ja pehmeitä. Parempia kuin MAC Shadesticksit :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥