lauantai 11. huhtikuuta 2009

Wagon trail
China glazen Rodeo diva kokoelmassa ilmestyi tummia lakkoja joille en kovin syttynyt mutta Wagon trail tuli hankittua.
Tumma, melkein musta sävy jossa voimakas oliivinvihreä shimmer. Minusta tämä on aika uniikki ja upea sävy. Yleensä en tummista älyttömästi perusta mutta kyllä kädet näyttää huolitelluilta näin upean sävyn kanssa.

Minusta tämä levittyy ihan hyvin vaikka saa olla tarkkana ettei jää vaaleampia kohtia. Tässä on kuitenkin niin hyvä peittävyys että sattumia saa paikattua ;)

Aluslakkana OPI Natural nail strengthener x1, Wagon trail x2, ei päällyslakkaa.


Olen muuten tykännyt tosi paljon siitä Dependin vihreästä kynsilakanpoistoaineesta. Ei tosiaankaan kuivata kynsiä yhtään, koska kuitenkin lakkaan 3-4 kertaa viikossa ja silti kynnet ei ole menneet huonoiksi. Pelkäsin oikeasti että kynnet menee pilalle kun aloin blogin myötä lakkailemaan useammin.
Tuo poistaa glitterlakatkin tosi hyvin. Uskomattoman hyvin oikeastaan. Mars nyt ostamaan jos et ole testannut! Tuota tarvitsee laittaa vähemmänkin kuin tavallista koska tuo kestää vanussa pidempään. Konanoinnissa ei kannata tuota käyttää koska on niin öljyinen. Levittää Konad kuviot ja sitä tuskin kukaan haluaa....

3 kommenttia

 1. Tuo on kyllä ihan sikaupeasävy:O

  VastaaPoista
 2. Mitäs tuo Dependin poistoaine maksaa? Itse tykkään Cutexin poistajasta, aina kun sitä vaan on saatavilla. Kivasti sait muuten sävyn esille tuosta Wagon Trailista.

  VastaaPoista
 3. ^Kiitti Mangolisa :)

  ^^Van: 250ml oli jotain 8e ja puolet pienempi 100ml oli 5,70e. Enpäs ole Cutexia testannutkaan.
  Aurinko on hyvän kuvan salaisuus :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥