maanantai 8. joulukuuta 2008

Liukuvärjäys vaihe vaiheelta

Tässä on ohjetta liukuvärjäykseen. En toteuttanut tätä ihan samalla tavalla kuin aiempaa pinkkiä kun keksin vähän omaa versiota tähän :)
Olkaa hyvät!


Ensimmäinen vaihe on se että kynnellä on aluslakkana Nail Tek II 2 kerrosta. Päälle OPI Baby It`s "coal" outside ( musta hopealla microhileellä ). Sitä on levitetty koko kynnelle paitsi kärkiin. Voit vetää yli kynnen puolivälin.Sitten otat vanulapun jota kastat varovasti kynsilakanpoistoaineessa. Poista lakkaa hellästi kärjistä kynsinauhoihin päin. Poista lakkaa n.kynnen puoliväliin asti. Ylhäältä alaspäin siis :)
Varovasti ettet sotke jäävää osaa eli siis tuota täysin mustaa kohtaa!Noin! Eli aika sotkuiselta näyttää vielä, pääasia on että raja on vähän häivytetty. Nyt kannattaa pestä kädet koska vanusta jää karvaa ja kynsien kärkiin voit laittaa läpinäkyvää aluslakkaa koska äskenhän ne kuluivat pois.Nyt levitin rajaan vähän häivyttämään OPI Designer series sarjan Coronation lakkaa ( hyvin hileinen hopea ). Kärkiin ja hiukan Coronationin päälle tuli OPI Designer series sarjan hologrammilakkaa Shimmer joka myöskin hopeinen.Laitoin vielä Coronationia koko kynnelle yhden kerroksen. Väriä ja kerroksia voit itse säätää riippuen millaiset lakat/sävyt sinulla käytössä ja kuinka peittävän rajan haluat.Päällä vielä Poshe Super-fast drying topcoat.

12 kommenttia

 1. Tätä joutuu kyllä kokeilemaan :D on kyllä ilo lukea tätä sinun blogiasi ni ei lopu kyllä ideat kesken.

  KIITOS :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä ja oikein mahtavaa kuulla että saat ideoita blogistani :)

  VastaaPoista
 3. Nähtiinhän se viimeinkin, se paljon puhuttanut liukuvärjäys! Upea toteutus, kiitos selkeistä ohjeista. Tuohon saattaa jopa minulla riittää kärsivällisyys eikä onneksi tarvita mitään huippuerikoisia materiaalejakaan. Makeaa lakkaustakin herkullisempi on oikeastaan tuo Hello Kitty –hässäkkä! Miau, mikä se on? :D

  VastaaPoista
 4. Koska en ole mikään ammattilainen ja käytän kotikonsteja, välineet ja lakat on sellaisia jotka on kaikkien saatavilla. Että siitä vaan kokeilemaan ja minusta olisi kiva nähdä lopputuloksia :)

  Hello Kitty hässäkkä on siskoni itse tekemä rannekoru, ihana ja uniikki. Mau :)

  VastaaPoista
 5. Wau!
  Kannattaisko sun vaihtaa kokonaan alaa. Rupeet vaikka tekemään rakennekynsiä ja koristelakkauksia :) Täällä olisi yksi asiakas ;9 (paitsi jos asut kauhean kaukana turusta)

  T.Miltsukka

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ässä :)

  Tule Miltsukka käymään sawossa niin tehdään sulle kynnet :)

  VastaaPoista
 7. upeaa, pakko kokeilla itsekin...:) Ja yhdyn ylistyksen, ihana löytää blogisi!

  VastaaPoista
 8. Hieman sekava ohje..
  En tajunnut kovin hyvin, koska keskellä lausetta oli kynsilakan nimiä jne.

  VastaaPoista
 9. Okei...ehkä kuvista saa enemmän selkoa ;)

  VastaaPoista
 10. Ihan kiva ohje, mutta en ihan ymmärtänyt kaikkia kohtia kun oli vähän sekava. Mutta muuten oli ihan hyvä ohje, voihan tota yrittää :) Ja pakko se on :D

  VastaaPoista
 11. Jospa kuvista saisi enemmän selvää? Liukuvärjäystä pitääkin taas kokeilla :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥